-

2015 Perakende Günleri için Geri Sayım Başladı

Yazar:

24.11.2015

Kişi Okumuş

0 Yorum

2015 Perakende Günleri için Geri Sayım Başladı

instagram takipçi arttırma, instagram takipçi satın al, instagram takipçi kasma, instagram takipçi hilesi şifresiz


Konusunda dünya çapında üne sahip konuşmacıları ile perakende sektörüne yön veren, bu yıl 15’incisi düzenlenecek Perakende Günleri için geri sayım başladı. Bu sene, 25 – 26 Kasım 2015 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek Perakende Günleri, 19 farklı oturumda 21 ayrı konuşmacıyı ağırlarken ikili görüşmelerle de Türk markalarını uluslararası yatırımcılar, perakende grupları ve AVM’lerle buluşturacak. Türkiye’deki en büyük iş dünyası organizasyonu ve uluslararası alanda sayılı organizasyonlardan biri olan Perakende Günleri’nin bu yılki konferans moderatörlüğünü ise sektörün genç isimleri; Derimod yönetim kurulu üyeleri Ali Zaim ve Murat Zaim üstlenecek. Soysal tarafından bu yıl 15’incisi düzenlenecek Perakende Günleri Multi Turkey, CardFinans ve Hopi ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Her yıl perakende sektörü tarafından büyük ilgiyle takip edilen Perakende Günleri bu yıl da B2B toplantılarla uluslararası yatırımcılar, perakende grupları, master franchisee’ler, AVM’ler ve ülke danışmanlarıyla da bir araya gelme imkanı sunacak.

Her yıl olduğu gibi bu sene de birbirinden değerli isimleri ağırlayacak Perakende Günleri’nin en önemli konuşmacılarından biri dünyayı en çok etkileyen ekonomist ve düşünürlerden biri olan Harvard Üniversitesi Profesörü, Venezula Planlama Eski Bakanı Prof. Ricardo Hausmann olacak. Hausman etkili verimlilik ve sağlıklı büyüme için ‘Scrabble’, ‘Orman’, ‘Peynirin Yanında Motor’ ve diğer teorileriyle bir yandan stratejik düşünceyi etkilerken uygulamaya geçebilecek ipuçları verecek.

‘The Retail Revival’ kitabının yazarı yılların usta perakendecisi perakende devlerinin bir numaralı danışmanı Doug Stephens ise perakendenin geleceğini bilim kurgu senaryolarıyla değil, işi doğrudan etkileyen gerçeklerle ve çözüm yollarını anlatacak. Stephens, genellikle havada kalan “müşteri deneyimi”, “müşteri serüveni”, “digital perakende” ve “mobil devrimi” gibi moda kavramları, somut ve ölçülebilir bir çerçeveye oturtarak tüm perakendeciler için yaşamsal konulara açıklık getirecek.

Görsel mağazacılığı, sadece estetik kaygılarla yapılan uygulamalar olmaktan çıkaran GH&Associates, New York, Sao Paulo, Kurucusu ve Başkanı, FIT New York, ISEM Madrid Öğretim Üyesi, Brezilya Retail Design Institute’ün Kurucu Başkanı, Madrid ve Barselona Retail Design Institute’ün Kurucusu George Homer, Mağaza görselliğinin müşteriyi satışa yönlendirme sürecinde nasıl kullanılacağı, satışları nasıl artıracağı, mükemmel müşteri serüvenine nasıl destek olacağı gibi soruların cevaplarını sıradışı ve etkileyici taktiklerle Perakende Günleri’nde anlatacak. Teknoloji ve iş dünyasının sıradışı düşünürü, “The Network Always Wins” kitabının yazarı, Nexxworks Bilgi Teknolojileri Başkanı, Kaliforniya Üniversitesi Dijital Dönüşüm Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Peter Hinssen geleceğin iş yaşamındaki yeni yapıyı anlatacak. Her gün takip edilemez şekilde artan binlerce teknolojik gelişmenin yığınından sıyrılıp şirketin, pazarın, rakibin ve organizasyonun nasıl başka bir yapıya dönüşeceğini paylaşacak.

Perakende Günleri’nin en çok ilgi görmesi beklenen konuşmacılarından biri de dünyaca ünlü Siber – İllüzyonist, MIT Media Lab Directors Fellow Marco Tempest. Tempest’ın mühendisler, animatörler ve programcıların işbirliğiyle tasarladığı sunumu sihirli illüzyon örneklerini içeriyor.

İran’ın dünya çapında üne sahip strateji uzmanı, dünya devlerine İran’da iş yapmak konusunda yol gösteren Atieh Group Yönetici Ortağı Dr. Bijan Khajehpour da Perakende Günleri’nin konuklarından biri olacak. “İran’ı ve Sunduğu Fırsatları Doğru Anlamak” konulu oturumunda; ambargonun kalkmasından sonraki süreçte ülkedeki fırsatları değerlendirmek ve yol haritasını çizmek için ipuçları verecek. Konferansta ayrıca; TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes, Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır, yazar Selim İleri, Türkiye Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanı Zafer Kurşun, Metro Toptancı Market Türkiye Genel Müdürü Kubilay Özerkan, Aura Retail Group CEO’su Ayman Al Jamil, Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, HOPİ Genel Müdürü Onur Erbay, RetailNext EMEA Bölgesi Pazarlama Başkanı Mike Taylor, Sensormatic CEO’su İsmail Uzelli, Turkcell Kurumsal Satış Grup Başkanı Tuğrul Cora, Tchibo GMBH/ Gıda-Dışı’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Küçük Tanşu, İç Mimar KRN Mimarlık, Kurucu Sinan Kuran, Destek Menkul Değerler Stratejisti Ahmet Mergen de yer alıyor. Perakende Günleri ikinci günün sonunda sektörün en prestijli ödüllerinin verildiği Perakende Güneşi Ödülleri Töreni’yle son bulacak.

KAYNAK: İnşaat&Yatırım

Editörün Diğer Yazıları :

İnşaat Gündemi'ne Abone Ol!

Bu içeriği beğendiniz mi? Tüm güncel içeriklerimizden haberdar olmak için e-posta abonemiz olabilirsiniz.




YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz

GÜNLÜK DEMİR FİYATLARI

14.07.2022 Demir Fiyatları
Bölge Ø8 Ø10 Ø12-32
İstanbul 15200 ₺ 15100 ₺ 14850 ₺
İzmir 14900 ₺ 14750 ₺ 14550 ₺
Karabük 15100 ₺ 14900 ₺ 14700 ₺
Biga 14950 ₺ 14800 ₺ 14600 ₺
Payas 14850 ₺ 14700 ₺ 14500 ₺
Gebze 14950 ₺ 14850 ₺ 14600 ₺
Samsun
Ankara 15300 ₺ 15150 ₺ 14950 ₺
Bursa 15200 ₺ 15050 ₺ 14850 ₺
Kütahya
Sivas 15150 ₺ 15000 ₺ 14800 ₺
Detaylı Görünüm

BENZER İÇERİKLER

FACEBOOKTA BİZ

Facebook
Instagram
Telegram
LinkedIn
YouTube
RSS